torsdag 29. oktober 2009

Halloweenhelg

Da er halve familien klar for Furutangen og halloweenfest i helgen.

Vi er veldig spente, samtidig som vi gruer oss, på hvordan peisovnløsningen ser ut. Har blitt lovet tilbakemelding fra Familiehytta på hvorfor dette problemet har oppstått, og venter veldig på den. Blir interesant å høre hva de har å si.
Ellers håper vi at rørleggerne har fikset vannlekkasjen.

Blir nok mere beising av vegger inne i hytta denne helgen. Kanskje får vi startet med behandling av gulvet på loftet. Har ikke helt bestemt oss for hva vi skal behandle veggene med på loftstua. Må tenke litt mere på det!

Etter mange jobbehelger på hytta, hadde det vært fint å fått sett litt mere av turområden rundt Furutangen. Kanskje blir det tid til det:-))

6 kommentarer:

 1. Hallo!
  Håper dere ikke får flere dårlige opplevelser på hytta nå.Blir sikkert gøy med Halloween festen .
  God tur og god helg!

  SvarSlett
 2. Hvordan gikk det med ovn og lekkasje?

  SvarSlett
 3. Hei!
  Lekkasjen er fikset og ovnen er på plass, men det ser ikke bra ut på loftet. Venter på tilbakemld fra Familiehytta, men den lar vente på seg. Skal straks oppdatere bloggen og legge ut bilder!

  SvarSlett
 4. Det kan vel ikke være noe overraskelse at pipa kom der den kom, når man vet hvor plasseringen er i 1 etasje?

  SvarSlett
 5. Hei anonym!
  Når ovnen blir plassert et annet sted i 1 etasje enn tegningene viser, er det veldig kjedelig at stålrøret går midt opp gjennom gulvet på loftet. Hadde dette stått på tegningene i kontrakten vår burde vi vært forberedt, men hadde jo forberedt oss på at ovn og pipe skulle plasseres som angitt i tegningen.

  SvarSlett
 6. Ok, da skjønner jeg at frustrasjonen.
  Merkelig at peis/pipe ikke blir levert og montert iht. tegning.

  SvarSlett