lørdag 5. september 2009

Tålmodigheten er brukt opp!

Vi var veldig i tvil om vi nok en gang skulle reise til Furutangen denne helgen. Vi har hatt så mange bomturer den siste mnd at det rett og slett ikke fristet. Etter telefonkontakt med koordinator på Fredag satt vi med et inntrykk av at nå var gulv, tak og vegger nesten ferdig, kunn litt panelering på soverommene manglet. Vi tenkte umiddelbart at kanskje de rekker den siste tidsfristen, som er i løpet av kommende uke. Siden vi oppdaget fuktig materiale inne i hytta sist helg, bestemte vi oss for å reise opp og sjekke om dette var byttet.
Nok engang føler vi oss litt lurt, da vi oppdager at det omtrent ikke er gjort noe der siste uken.
Den eneste forskjellen fra forrige helg er at badegulvet er flislagt og at de har lagt panel i tak og noen vegger på soverommet på loftet. Thats it!!
Fortsatt mangler gulv i stue/kjøkken og begge soverom nede, panel i gang, panel og fliser på vegg på badet, panel i gangen, panel på begge soverom nede, tak i gang,og soverom nede, plassbygde senger, pipe, peisovn, montering av kjøkken, trapp til loftet, elektriker- og rørleggerarbeid og terasse. Det fuktige materialet er heller ikke byttet ut som lovet.

Begynner å bli ganske fortvilet over situasjonen, men hva kan man gjøre?
Forbereder oss på nye telefonsamtaler med Familiehytta og at det nok ikke blir overtagelse neste uke heller!