mandag 27. juli 2009

Besøk på Furutangen

Etter 2 fantastiske uker på den franske riviera, gledet vi oss stort til å ta turen til furutangen igjen! Vi har ikke vært der på 4 uker, og forventet oss store forandringer på hytta.
Nedturen var stor, da vi oppdaget at prosjektet mer eller mindre var på stedet hvil og at det nesten ikke har skjedd noe fremdrift de siste 4 ukene.
Det eneste vi kunne se var at det var lagt varmekabler i gang og på badet.
Vi ble ganske bekymret da hytta skal være ferdig om 1 mnd! Vi tok en telefon til Familiehytta og ble forsikret om at alt var i rute og at håndverkerne har hatt ferie. Vi stoler selvsagt på dette og håper at hytta er klar til overtakelse i uke 35 .

Nå må vi for alvor bestemme oss for fargevalg og behandling av gulv og innvendig panel. Vi er usikre på hva vi skal gjøre med gulvet! Har ikke lyst til kunn å lakke furugulvet. Enten vil vi beise gulvet før lakkering, eller så vil vi forsøke å pigmentere lakken ved å blande inn beis. Blir nødt til å forhøre oss hos en fargehandler ang dette.
Ønsker å brunbeise veggene, men er redd for å få det for brunt, slik at det blir veldig mørkt inne. Hytta er liten og den kan fort virke enda mindre. Taket vil bli behandlet med hvit panellakk!
Vi er også usikre på hva som er lurt å behandle panelet på badet med. Har fått et tips om båtlakk, men har ikke kjennskap til dette selv.
Vi blir nødt til å ta endel avgjørelser de neste ukene!