søndag 20. september 2009

Første ovenatting på Furutangen





Da har vi hattt vår første helg på Furutangen i vår egen hytte!
Reiste opp fredag formiddag og var kjempespent på det ferdige resultatet. Da vi kom fram var slitne snekkere fortsatt i arbeid. De har jobbet på speng den siste tiden, for å få hytta ferdig. De hadde imidletid en dårlig nyhet til oss og det var at det ikke var strøm i hytta!! Alt var egentlig iorden fra elektrikernes side, men Eidsiva hadde ikke koblet oss på i boksen nedi gata. Hva gjør vi nå?? Flyttelass, leid henger og med tre unger kjente vi panikken komme. Koorninatoren vår hadde tydligvis jobbet hele dagen med å få løst problemet uten hell. Etter noen telefonsamtaler klarte Familiehytta å overtale Eidsiva til å komme og koble oss på :-)

Hytta ser flott ut og vi er veldig fornøyde. Fortsatt er det endel snekkerarbeid igjen; noe listing, plassbygde senger og terrasse. Dette skal bli ferdig til uken.

Noen feil er det også, bla har vi fått installert dusjkabinett istedet for dusjhjørne. Det betyr også at det mangler noen fliser på veggen på badet der dusjhjørnet skal stå. I tillegg skulle vi ha opplegg til vaskemaskin på badet, og det e vi usikre på om vi har fått. Noen av panelovnene er plasser litt uheldig i forhold til senger og sofa, men det håper vi å få rettet på.

Ellers så har helgen gått med til overflatebehandlig av gulvene i hytta. Vi har valgt 2 strøk med hvit panellakk på gulvene med trestjernes lakk over. Vi kommer til å brunbeise veggene og derfor valgte vi lyst gulv.