søndag 8. november 2009

Snøstorm og beising av stue

Denne helgen dro jeg til Furutangen med mine tre barn. Vi brukte nærmere 4 timer på turen, noe som er svært uvanlig da turen pleier å ta ca 2,5 time. Snøværet startet ved Kolomoen og jeg hadde problemer med å se veien, så jeg klarte å kjøre forbi avkjørselen til Løten. Jaja en ekstra tur om Hamar ble det.
Da vi passerte Elverum mot Rena snødde det vanvittig og det var veldig glatt i kjørebanen. Biler og vogntog snirklet seg av gårde. Fra Rena til Osen er det betraktlig mindre trafikk, noe som medførte mye snø på veien. Kom endelig fram til hytta og der var det skikkelig julestemning med masse nysnø.

Når det gjelder peisovnløsningen, lar tilbakemeldingene fra Familiehytta vente på seg. Nå har vi ventet i 2uker og vi har forsøkt å få kontakt. Nå håper vi virkelig at dette endrer seg denne uken.
Her er det vakre stålrørert som troner gjennom loftstua vår:


Er den noen som har noen gode tips til hvordan å innrede dette rommet til tross for denne håpløse plasseringen av stålpipen? Er det mulig å få dette enorme røret til å passe inn interiørmessig? Gode forslag mottas gjerne!

Ellers har flere av veggene i stua fått et strøk med interiørbeis. Vi er veldig fornøyd med fargen og synes det blir varmt og fint. Taket skal etterhvert bli hvitt og det skal også vinduskarmene.Ellers har vi kost oss veldig denne helgen. Vi har fyrt i den nye peisovnen og selv om den er bitteliten gir den utrolig bra med varme. Brannmuren skal selvfølgelig males!