lørdag 22. august 2009

Skuffende tur til Furutangen, nok engang!

Etter gjentatte løfter fra Familiehytta er snekkerne fortsatt ikke igang. Etter flere telefoner nå på sensommeren har vi fått flere datoer da snekkerne visstnok skal gjøre ferdig hytta vår. Mandag som var, ble vi lovet at alle snekkerne skulle jobbe på hytta fra onsdag 19/8 og at de skulle jobbe der helt til hytta var klar til overlevering førstkommende uke! Vi informerte om at vi kom til å reise opp idag for å sjekke at de var igang. Vi ble også, nok engang, forsikret om at hytta ville bli ferdig i henhold til kontrakt, altså uke 35 som er til uken.

Da vi kom til Furutangen idag ser vi at det slett ikke har vært noen snekkere der. Hytta ser ut som et forlatt spøkelseshus! Ikke nok med at det ikke skjer noenting der oppe, så oppdaget vi at mye panelet som skal kle veggene innvendig, er fuktskadet. Det har ligget utenfor hytta i 2mnd og det har trukket vann inn gjennom plastbeskyttelsen og mye er svart. Det betyr jo at de er nødt til å skaffe mye nytt panel!
Vi er så utrolig skuffet over at firma ikke spiller med åpne kort og vi begynner å miste all tillit. Vi har gjentatte ganger forsøkt å få tak i prosjektkoordinatorene våre, men forgjeves.

Ble invitert på kaffe til kjempehyggelige hyttenaboer og det var veldig trivlig midt oppi alt det andre:-)