onsdag 20. januar 2010

Strøm!

Synes vi betaler usannsynlige summer for strømmen på hytta! De regningene vi har fått fra Eidsiva er nesten like høye som det vi betaler hjemme i vår store enebolig. Mulig av vi nå må gå noen runder og sjekke om vi har dyre avtaler, men de var billigst da vi bestilte. Vi har innlandsspot og betaler forbruk og fast beløp. Det samme gjør vi for nettleien ( fast + forbruk) Dette gjør at vi har en akonto på over 5000 kr nå etter avregningen. Må legge til at vi har den miste hytta på Furutangen! I tillegg fyrer vi jo med ved! Har noen innspill på dette. Er det slik at dere andre bytter strømleverandør titt og ofte??

5 kommentarer:

 1. Hei!

  Dere har mest sannsynlig fått et for høyt akonto beløp basert på for høyt forventet forbruk. Ta en telefon til leverandøren. Det gjorde vi og regningen ble betydelig lavere. Var beregnet som forbruk i en enebolig.

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Hvis det er første regningen deres fra Eidsiva,er det etterskuddsbetaling på nettleia frem til 1. jan 2010 og a-konto nettleie for perioden jan-apr 2010. I tillegg kommer kraftprisen frem til jan 2010. Regningen vår var på ca 4400.- Vi har byttet til Norgesenergi på kraft, spot. Tror det er et bra alternativ over tid. Regner med å havne ca 1500 mindre på regningene heretter, da vi ikke får dobbel nettleie.

  SvarSlett
 3. Hei! Det er ikke første regningen fra Eidsiva. Trodde derfor at regningen skulle bli mindre etter avregning. Skal sjekke Norgesenergi :-) Ellers så er jo strøm dyrt i disse dager!
  Takk for gode tips!

  SvarSlett
 4. lok_elisabeth@yahoo.no10. mars 2010 kl. 14:52

  Hei! Så fint dere får det! Ble veldig inspirert av måten dere har laget sofaen på -kjempesmart og fin løsning! (..tror kanskje jeg får mannen til å kopiere denne..;) Er spent på å følge med på fortsettelsen! Håper dere får en fin kommende påske!

  SvarSlett
 5. Hei! Er veldig fornøyd med sofaløsningen! Den er både praktisk og god å sitte i.
  Gleder oss til påske på furutangen og håper på fint vær :-)

  SvarSlett