mandag 24. august 2009

Snekkerne er igang

Sent igår kveld fikk vi tlf fra Familiehytta om at snekkerne skal sendes til Furutangen idag! Vi er også blitt lovet å få daglige oppdateringer på fremdriften.
På ettermiddagen idag fikk vi beskjed om at snekkerne er igang og at de ordner opp med det ødelagte panelet.
Da venter vi i spenning på oppdatering fra Furutangen i morgen:-)

2 kommentarer:

  1. Hei og gratulerer med snart ny hytte. Vi er en familie som vurderer å bygge hytte på Furutangen. Ser at dere har vært litt uheldig med oppfølging/framdrift fra Familiehytta. Det er kanskje lurt av oss å velge en av de andre leverandørene som bygger der oppe? Hilsen finn@finni.net

    SvarSlett
  2. Hei! Furutangen er verdt å satse på. Grunneier gjør en utrolig flott jobb der opp og det blir veldig bra for barnefamilier. Når det gjelder hytta vår, så har vi nok vært veldig uheldige, av ulike årsaker. Familiehytta bygger mange av hyttene der oppe og de fleste er veldig fornøyde med dette firmaet. Vi har også vært fornøyde og har fått god informasjon helt til nå den siste tiden. Sannsynligvis er dette på grunn av misforståelser mellom de ulike involverte. De siste dagene nå har familiehytta ordnet skikkelig opp og håndverkerne jobber på spreng der oppe. Vi regner med at det bare blir en ukes forsinkelse. Tror dere fint kan vurdere Familiehytta også! Lykke til:-)

    SvarSlett