søndag 30. august 2009

Endelig skjer det noe!Reiste opp igjen lørdag morgen for nok en sjekk. Endelig skjer det noe!! Snekkerne har jobbet noen dager denne uken og mye har blitt gjort. Alle utvendige dører er satt inn, loftstua er ferdig med både gulv og vegger, gangen er flislagt og stue og kjøkken har både tak og vegger! Alt så veldig bra ut.
Siste beskjed er at hytta skal være ferdig til overlevering i løpet av førstkommende uke( uke 36 ), men tviler på at de rekker det. Snekkerne har ikke vært der i helgen og det er alt for mye som står igjen; pipe, ovn, kjøkken, flislegging av bad og alt annet på badet, trapp, terrasse, gulv og vegger på soverom og gang,romtilpassede senger, elektrikerarbeid mm. Tar en tlf til Familiehytta imorgen og hører hva de har å si;-)

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Hvordan går det med dere? Er det blitt noen avklaringer på overlevering?

  Synnøve

  SvarSlett
 2. Var oppe en tur på lørdag og jeg synes det er mye som står igjen. Snakket med Familiehytta på mandag, og de mener allikevel at de skal bli ferdig i løpet av uken. Har ikke helt troen på det og vi har gitt beskjed om at de ihvertfall bør bli ferdig i løpet av neste uke.Synes det er utrolig slitsomt og reise opp hver helg kunn for å sjekke at ting blir gjort. Det blir overlevering for dere på torsdag??

  SvarSlett
 3. Hytta er ferdig til torsdag, så da reiser vi oppover med en del inventar. Selve overleveringen blir på fredag.

  Er spent på om det er ferdig. Fikk garantier om det i dag.

  SvarSlett