lørdag 15. august 2009

Besøk på Furutangen

Tok turen til Furutangen igjen for å sjekke fremdriften! Med forrige tur friskt i minne var spenningen stor. Siden det ikke var blitt gjort noe der i hele Juli pga ferieavvikling regnet vi med at snekkerne nå var i full gang. Men der tok vi feil!! Ingenting var gjort siden forrige bomtur. Vi var blitt fortalt at snekkerne skulle jobbe der denne uken, noe som tydeligvis ikke stemmer.
I telefonsamtaler med utbygger de siste ukene har vi fått beskjed om at alt går etter planen, men vi er nå redd for at hytta ikke blir klar til overlevering i uke 35 ( 1 1/2 uke). Det er veldig mye arbeid som står igjen; isolering av tak og loft, vinduer på loft, panel i hele hytta innvendig, flislegging, montering av kjøkken, gulvlegging, bygging av terrasse, innvendig trapp, snekring av familiekøyer, innsetting av dører utvendig og innvendig samt noe elektrikerarbeid og rørleggerarbeid.
Vi håper selvfølgelig at vi tar feil og at håndverkerne er effektive:-)

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Det hørtes ikke bra ut! Håper at de blir ferdig til avtalt tid.

  Sofaløsningen var genial. Håper du legger inn bilde når den blir ferdig.

  Et lite tips! Jeg får ikke oppdatert linken til din blogg. Tror du må "pinge" bloggen / de nye innleggene.

  Synnøve

  SvarSlett
 2. Har snakket med familiehytta i dag og de skal sette inn alle snekkerne slik at hytta blir ferdig til avtalt tid! Vi får håpe på det beste, utrolig mye arbeid igjen!

  Sofaen er ikke helt klar , men legger bilde ut når den er ferdig!

  Har lagt merke til at linken ikke oppdaterer seg! Prøver tipset ditt!

  SvarSlett