lørdag 13. juni 2009

Hytta er på vei opp!
Vi har vært på Furutangen idag!
Vi var klar over at snekkerne først hadde startet byggarbeidet for noen dager siden, men valgte å ta turen opp allikevel. Vi synes det er spennende å følge byggeprosessen underveis.
På tomten var snekkerne i full sving med reisverket. Utrolig følelse og endelig se " hytta" og hvordan den ligger på tomten.
Snekkerne var veldig hyggelige og imøtekommende og var fleksible i forhold til når vi kan komme opp og beise. Vi har også mulighet for å beise det liggende panelet, som skal øverst på hytta, før snekkerne setter det opp. Det vil gjøre arbeidet endel lettere for oss.Ellers tok vi en tur rundt på furutangen.Det har skjedd utrolig mye på kort tid. Nye hytter dukker opp overalt.
Området rundt Mattisstua kommer til å bli veldig bra og en fantastisk lekeplass er under oppsetting. Lunchen inntok vi på Mattisstua, som har blitt betraktelig større og med flotte muligheter til å sitte ute.

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Vi skal beise underliggere, samt utføre diverse annet på hytta lørdag og søndag. Skal dere oppover?

  SvarSlett
 2. ja vi skal oppover. Fredag kveld for å grunne. Siden dette må tørke i 24 timer før beising, reiser vi opp igjen på Søndag. Snekkerne har lagt frem villmarkspanelet som skal kle hytta på hemsen, slik at vi kan beise det før de setter det opp.
  Mulig vi sees!

  SvarSlett
 3. Hei igjen!

  Det ble ikke noe tid for å stikke innom deres prosjekt. Vi brukte hele helgen på egen hytte, men så ble vi også ferdig.
  Håper at dere også ble ferdige.

  SvarSlett
 4. Vi fikk grunnet Fredag kveld og reiste opp igjen, som planlagt, på Søndag. Fikk beiset underliggerne, men rakk ikke resten. Hadde med oss barna, yngste på tre år, så det ble ikke så effektivt som ønsket. Så at dere har fått gjort mye hos dere:-))

  SvarSlett